Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Uitvaartcentrum Den Tandt | Begrafenisonderneming Herzele
Rouwmaaltijden
Rouwmaaltijden

Rouwmaaltijden

Een koffietafel, rouwmaaltijd of afscheidsreceptie is een samenzijn die na de afscheidsceremonie een troost kan bieden door mooie herinneringen met elkaar te delen en daar wat bij te eten en te drinken. Het is een fijn moment om steun bij elkaar te vinden.

Dit kan net zo persoonlijk zijn als de keuze voor muziek en tekst of bloemen bij een uitvaart. Een traditionele koffietafel, een warme maaltijd door een cateringbedrijf naar keuze, een koud buffet, koffie met gebak of een borrel met allerlei lekkere hapjes. We luisteren graag naar jouw idee of ervaring om de koffietafel helemaal te laten aansluiten bij de levensvisie van je dierbare.

In onze eigentijdse en sfeervolle ruimtes in het uitvaartcentrum kunnen jullie rekenen op een team van ervaren medewerkers.

Aansluitend aan onze ruimtes bevindt zich een groot terras met de mogelijkheid om even tot rust te komen of eventueel de afscheidsreceptie buiten te houden.

Contacteer ons Bekijk galerij

Funerarium
Funerarium
Funerarium
Moderne aula
Moderne aula
Moderne aula
Rouwmaaltijden
Rouwmaaltijden
Rouwmaaltijden
Rouwtoebehoren
Rouwtoebehoren
Rouwtoebehoren
Afscheid nemen van iemand die we graag zien, went nooit. Het maakt vele intense emoties en vragen los. Verdriet verandert. Verdriet doet je anders horen, anders zien, anders waarnemen, anders voelen... maar nooit vergeet je wie eens jouw leven anders maakte, hoop, zin en levenslust gaf...