Cookies & privacy

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer

Ok
Uitvaartcentrum Den Tandt | Begrafenisonderneming Herzele
Aula
Aula

Aula

Hoewel nabestaanden nog vaak kiezen voor een kerkdienst, groeit de nood aan alternatieve afscheidslocaties. 

In ons nieuw uitvaartcentrum bieden we op maat gemaakte oplossingen voor een gepersonaliseerde uitvaart, dit zonder waardevolle tradities opzij te schuiven. Je kan er terecht in de multifunctionele aula die plaats biedt tot 250 personen. Deze is voorzien van de nieuwste technieken wat betreft geluid, projectie en streaming.

Onze voorgangers nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar de familie. We schrijven het levensverhaal van de overledene uit en kunnen de dienst aanvullen met persoonlijke foto’s en zelfgekozen muziek. De ceremonie wordt uiteraard aangepast aan de wensen en de geloofsovertuiging van de overledene.

Zo creëren we samen met jullie een uniek afscheid, een moment om te koesteren. Een blijvende positieve herinnering van verbondenheid.

Onze aula is eenvoudig te bereiken en er is een ruime parking beschikbaar voor een 80-tal wagens.

Contacteer ons Bekijk galerij

Funerarium
Funerarium
Funerarium
Moderne aula
Moderne aula
Moderne aula
Rouwmaaltijden
Rouwmaaltijden
Rouwmaaltijden
Rouwtoebehoren
Rouwtoebehoren
Rouwtoebehoren
Afscheid nemen van iemand die we graag zien, went nooit. Het maakt vele intense emoties en vragen los. Verdriet verandert. Verdriet doet je anders horen, anders zien, anders waarnemen, anders voelen... maar nooit vergeet je wie eens jouw leven anders maakte, hoop, zin en levenslust gaf...